3 days ago

Rasti-Kurikka
Iltarastikausi lähestyy. EPSU-kortti/tarra kaudelle 2024 on ostettavissa. Hinta 75€, maksutapa: käteinen, TYKY Smartum, e-passi, Edenred, tai tilisirtolappu. Myydän iltarasteilla (jotka alkavat 16.4. Kurikan keskustassa) tai ennakkoon puh. 0408408560 tai helena.pihlajaniemi@gmail.com t ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 days ago

Rasti-Kurikka
Joakim ja Kati ovat Pomerian Cup 2024 tuplamestareita! 🥇🥇🥇🥇 Keski- ja pitkänmatkan kilpailut pidettiin Puolan Kwidzynissä. Joakim kilpaili H17-sarjassa, jossa oli mukana Puolan samanikäisten kärkeä. Kaukaisten vieraiden osallistuminen herätti myös paikallisen median kiinnostuksen. ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 days ago

Rasti-Kurikka
Lapin Lumirastien yhteistuloksissa hyvää menestyksestä raskulaisille 💜 Antille lauantailta SM-kulta 🥇 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Joulusuunnistus

Tänä vuonna Rasti-Kurikan joulusuunnistuksessa visaillaan Kurikan vanhoista rakennuksista. Kurikan Kesportista saa ostaa kartan 10€:lla. Löydä oikeat sanat vastaamalla rasteilla oleviin kysymyksiin. Palauttamalla yhteistietojen kera Kesporttiin niin osallistut arvontaan. Rastit paikallaan joulukuun ajan.

Arvontalipukkeen voi palauttaa Pe 5.1. asti. Arvonta suoritetaan maanantaina 8.1.2024

Tapahtumaa sponsoroi myös LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa #LähiTapiolaEp #LähiTapiola #elämänturva #elämänturvaajat

Kauden päätöstilaisuus perjantaina 1.12.

Tänä vuonna paikkana on Kärrymies, Tuiskulan Kyläseura, Tuiskulansuora 31, 61300 Kurikka.

Aloitetaan tuttuun tapaan puurolla klo 18 alkaen. Päätöstilaisuudessa palkitaan kauden aktiivisia harrastajia ja menestyneitä kilpailijoita, pikkujoulutunnelmissa. Tervetuloa kaikki seuran jäsenet perheineen rentoon ja mukavaan tapahtumaan!

Taitokuntorastit

Iltarastit päättyivät, mutta taitokuntorastit jatkuvat.

 

 

Rasti-Kurikan kuntotaitorastit – Osallistumisohjeet

1. Osallistumismaksu ja maksutavat:
– Osallistumismaksu on 5 euroa per kartta.
– Voit suorittaa maksun Rasti-Kurikan tilille tilille tilisiirtona tai MobilePay.
– Voit myös maksaa Smartumilla, ePassilla ja Mobile Paylla. Muista merkitä maksutapahtumasi osallistujalistaan
– Tarkemmat maksuohjeet löytyvät paikanpäällä postilaatikossa
– Huomioithan, että Epsu-kortti ei ole käytettävissä.

2. Rasti-Kurikan jäsenet:
– Rasti-Kurikan jäsenet voivat osallistua syksyn aikana kolme kertaa ilmaiseksi. Muista ilmoittaa jäsenyytesi osallistujalistaan.

3. Liput ja kartat maastossa:
– Liput ovat paikallaan lauantaihin saakka. Emit-leimausta tai rastikoodeja rasteilla ei ole.
– Karttoja löytyy lähtöpaikan läheltä postilaatikosta, jossa on myös osallistujalista.
– Huomioi, että Taitokuntorasteja ei välttämättä järjestetä viikoittain johtuen järjestäjien muista kiireistä

4. Yhteistreenit:
– Yhteistreenit järjestetään tiistaisin tai perjantaisin. Tarkka aikataulu ja paikka ilmoitetaan viikoittain erikseen. Osallistuminen yhteistreeneihin on vapaaehtoista, mutta ne tarjoavat mahdollisuuden harjoitella yhdessä muiden harrastajien kanssa.

5. Varusteet ja turvallisuus:
– Muista varustautua säänmukaisesti.
– Noudata hyviä turvallisuuskäytäntöjä ja ilmoita jollekulle, minne olet menossa ja milloin aiot palata.

6. Lisätiedot:
– Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua, ota yhteyttä Taitokuntorastien yhteyshenkilö Niko Savinaiseen, niko.savinainen@gmail.com, 044 375 0888

Juonenvuoren valloitus

päivitetty 8.5.

Juonenvuoren valloitus – keskimatkan kilpailu 13.5.

Kurikassa on vielä vuoria valloitettavaksi suunnistajille. Äitienpäivän aattona kilpaillaan nopeimmasta ja tarkimmasta vuoren valloituksesta ratamestarin huolellisesti valitsemien pisteiden kautta. Taito ja kunto pääsevät koetukselle jylhillä rinteillä ja jyrkänteiden sokkeloissa. Kilpailu on maastonsa puolesta oivaa valmistautumista tulevaan SM-keskimatkaan.

Ilmoittautuminen löytyy Irmasta ja sarjajako palvelee iästä piittamatonta omat haasteensa valitsevaa suunnistajaa. Kilpailemaan ...

Vapun valokuvasuunnistus 2023

Rasti-Kurikan perinteinen Vapuntienoon valokuvasuunnistus jälleen tänäkin vuonna. Rastit paikalla Pe 28.4. – Ti 2.5.2022. Ota kynä mukaan: rasteilla merkataan koodi leimauslappuun, joita voi tulostaa tästä tiedostosta jossa tarkemmat ohjeet tai hakea Kurikan Kesportista. Arvontapalkintoja.

 

PÄIVITYS 3.5.

Valokuvasuunnistuksessa lappuja palautettiin 153 kpl. Ratkaisusanan, KEVÄTFIILIS, tiesi 81 kpl.

Arpa suosi seuraavia: Jesse Kangas, Siiri Yli-Hynnilä, Kirsi Rautio, Venla Hirvelä, Aija Korpela, Aatos Lehtiniemi, Suvi Mänty, Tapio Korpela, Hannu Jyllilä, Kari Hakkola.

Erikoispalkinti ratkaisusanan, KEVÄTFIILIS, arvanneiden kesken arvottiin 2 hengelle lounaslippu Wanhalle Asemalle. (Lounasliput lahjoitti Hilja-Liisa Ala-Kyyny), liput voitti Kirsi Hirvelä.

Arvontapalkinnot toimitetaan voittaneille. Kiitos kaikille osallistuneille.