Etusivu

Hiihtosuunnistus kuntorastit

Lauantaina 10.2.2018

Kurikassa, Miedon hiihtokeskuksessa, Hakunintie 81.

Opastus: Mt 690, Miedosta.

Maastoon voi lähteä klo:12.00-14.00 välisenä aikana.

Rata A 5160m(suoraan)/n.6900m(lyh. hiihdettävää reittiä)
Rata B-3600m/n.4800m
Rata C-1160m/n.1700m

Samalla urastolla mutta eri rastipisteillä kuin lauantain (3.2) am-kisat.

Maksu, 5€/kisailija, alle 18 vuotiaat veloituksetta

Tied: Jani (050-5239941) Jouni (040-7392377)

Tervetuloa!

Rasti-Kurikka!

Tulokset Väliajat

Salivuorot syksy 2017- kevät2018

PäIVITYS: Salivuorot jatkuvat Ke 10.1.2018.

Rasti-Kurikan salivuorot alkavat Keskiviikkona 11.10. eli seuraavalla viikolla kun iltarastit päättyvät Pimeä rasteihin.

Paikkana edelleen Kankaan koulun liikuntasali osoitteessa Kiskontie 20 .
klo 18-19 lapset
klo 19-21 aikuiset

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita, rohkeasti mukaan vain!

Tienvarsirastit

Joulun ja vuodenvaihteen välisen ajan on mahdollista kiertää rasteja.

Kevyesti toteutettu kuntokampanjakokeilu jossa hyödynnetään kaupungin tärkeimpiä liikuntapaikkoja eli kevyen liikenteen väyliä. Huolehdi turvallisuudestasi liukkailla ja pimeillä teillä. Kevyen liikenteen väylillä ja liikenteessä kuljetaan aina omalla vastuulla. Mikäli pyörätiet ovat liukkaita kampanjan aikana, kannattaa pyörällä liikkuminen kokonaan unohtaa ja kävellenkin varautua nastapohjaisilla jalkineilla

Rasti-Kurikka asettaa oheisen kartan mukaisesti kevyen liikenteen väylille 21 rastia 40 kilometrin matkalle. Tulostamalla oheisen kartan ja hakemalla siihen kartan ohjeiden mukaan rasteilta leimoja osallistut mm. Kesportin 50 euron ostokortin ja Kurikka-lehden puolivuotistilauksen arvontoihin.

Tulosta kartta TäSTä . Ellei tulostinta ole käytössä, valmiita karttoja saa Kurikan Kesportista sen aukioloaikoin.

Kampanjan myötä Rasti-Kurikka toivottaa hyvää ja liikunnallista Joulun aikaa sekä Onnellista Uutta Vuotta kaikille yhteistyötahoilleen, jäsenistölleen ja kilpakumppaneilleen.

Trail Run Kurikka – Polkujuoksut 2017

La 1.4. ja Su 2.4. on kevään ensimmäiset polkujuoksutapahtumat Santavuoren hiihtomajalla (16K) ja Luomaan Torpalla (12K) Tällä kertaa kokeillaan molempina päivinä yhteislähtöä. Lähdöt ovat klo 10.00.
Reitit on merkattu tällä kertaa vain kreppinauhoilla, muuta lisättyä opastusta ei ole. Tämän vuoksi hyvä kartanlukutaito on minimivaatimus osallistumiselle.
Tulokset Santavuori 1.4. ja Samuli Paulaharjun polku 2.4.
 
su 24.9. Jalasjärvi 
la 14.10. Samuli Paulaharjun Polku
la 21.10. Pässilänvuori Trail Run, Kurikka, Tainuskylä 
la 28.10. Ketunlenkki, Kurikka keskusta
la 4.11. Ilkanpolku
la 18.11. Korvenjotos, Kurikka, Korvenkylä

Syyslomasuunnistus 2017

Jälleen tänä vuonna on mahdollisuus käydä suunnistamassa lasten syysloman aikana su 15.10. – su 22.10.2017. Rata on iltarastien C-radan vaikeustasoa.

Rata sijaitsee Kettukallion kartalla, lähtö Jyräntie 82. Lähtöpaikalla puussa merkki Lähtö ja Maali

Tulosta kartta täältä

Taskulamppusuunnistus Sotkassa

To 19.10. klo 19 Kauhajoella Sotkassa järjestetään lapsille Lamppusuunnistus. Paikka on Sotkan laavulla, ajo yläparkkiin josta kävellen laavulle.

Rata on helppo n 2 km rata, rasteilla on rastilippu ja heijastin. Kierto pareina tai vanhempien kanssa radan, toki halutessaan myös yksin. Lampuksi käy otsalamppu, taskulamppu tai vastaava. Laavulla on nuotio joten halutessaan voi paistaa makkaraa, omat makkarat mukaan.

Kurikan naisille voitto maakuntaviestissä

Sateisena ja kylmänä sunnuntaina suunnistettu maakuntaviesti tarjosi vaiherikkaan kisan, jossa kärkipaikka vaihtui yllätyksellisesti kisan aikana. Kurikan 1.joukkueessa juoksi kolme Rasti-Kurikan naista sekä yksi Jalasjärven Jalaksen suunnistaja. Pässilän maasto oli monelle vähemmän suunnistaneelle haasteellinen, monella joukkueella oli vaikeuksia löytää rasteja ihanneajassa.

Vaasa heilutteli tahtipuikkoa alkuosuuksilla Satu Tuomiston tuodessa 1.osuudelta viestin lähes 5 minuutin johdossa seuraavaan. Kurikan aloittaja, Kati Savinainen, saapui ensimmäiseltä osuudelta hienosti neljäntenä vaihtoon, eron Vaasaan ollessa 5:15 min.

Toiselle osuudelle kipaisi Jalaksen Eija Kujala tavoittelemaan kilpasiskojen selkiä kiinni. Yksi rasti jäi epähuomiossa häneltä melkein käymättä, mutta onneksi toista suunnistajaa neuvoessa Eija huomasikin etenevänsä väärälle rastille. Paluu takaisin oikealle rastille vei ylimääräistä aikaa arviolta yli 5 minuuttia, jonka vuoksi vaihdossa >sijoitus putosi yhdeksänneksi.

Vaikka erot kärkeen alkoivatkin olla jo isot, oli Pässilän maasto tehnyt tepposen jo niin monelle, ettei kirvestä vielä kannattanut heittää kaivoon. Varsinkaan, kun kolmatta osuutta lähti juoksemaan luotettava suunnistaja Outi Ala-Kasari. Outi nosti hyvällä juoksullaan joukkueen seitsemänneksi, mutta eroa tässä vaiheessa johtaneeseen Lapuaan oli jo 13:13 min.

Ankkuri Suvi Heittola oli lämmittelyn aikana kuunnellut kisan selostajan kommentteja siitä, että kisan neljän kärki oli jo muilta joukkueilta auttamattomasti karussa. Suvi lähti kuitenkin tekemään omaa suoritustaan mielessään, että muutama selkä pitäisi kiinni ottaa. Selkiä alkoikin kisan loppukolmanneksella tulla vastaan yksi kerrallaan, kunnes Suvi tiesikin joukkueen olevan aika varmasti jo mitaleilla. Loppurasteilla kantaan iski Ilmajoen ankkuri, joka kiristi tahtiaan tajutessaan olevansa myös mitalitaistelussa.  Viimeisellä rastilla Ilmajoki ehti tuikata emittinsä lukulaitteeseen ensimmäisenä ja karkasi loppusuoralle. Suvi saapui maaliin toisena, mutta Ilmajoelta puuttuvan leiman vuoksi Kurikan joukkue nousi ensimmäiselle sijalle. Lähes virheetön ankkuriosuus toi Kurikan naisille pitkästä aikaa voiton kotiin.

Kurikan naisten 2. joukkue oli viestin 14. . Kolmosjoukkueeseen ei saatu täyttä joukkuetta jalkeille.

Miesten viestissä Kurikka 1 oli viides, 2.joukkue kymmenes ja 3.joukkue 18. Kurikka 1 johti ensimmäisen osuuden jälkeen viestiä Tomi Närvän hienon suunnistuksen myötä.

Kurikan kaupunginmestaruuskilpailut 2017 tulokset

Kilpailu käytiin iltarastien ohessa Kylävuoressa 8.8.2017 TULOKSET
Vanhemmat voisivat tarkistaa seuraavan taulukon mukaisesti lapsensa iän ja sarjan onko oikein. Jos sarja/ikä on väärin niin ilmoittakaa osoitteeseen toimisto@rastikurikka.net.
Ikä kilpailuvuonna täytettynä (IÄT KORJATTU)
H6   D6      6 vuotta ja vähemmän
H8   D8     7-8 vuotta
H10 D10 9-10 vuotta
H12 D12 11–12 vuotta
H14 D14   13-14 vuotta
H16 D16  15-16 vuotta

EPSUn PYSU-CUP 23.08.2017 ILMAJOKI-SANTAVUORI

Rasti-Kurikka  järjestää  PySu-Cup: osakilpailun ke 23.8.2017  Ilmajoen  Santavuorella. (ti 22.8.2017 Miedossa ei ole pyöräsuunnistusta) 
Kilpailukeskus  on Santavuoren  tuulivoimapuistoalueella,  opastus Vt 67:lta  Ilmajoen  valoristeyksestä  noin  10 km  Kurikkaan  päin.
PySu-radat  A , B  ja  C (lyhyt  ja  helppo).
Lähdöt  tapahtuvat   klo 17 – 18 .
 
Jokainen  kilpailee  omalla  vastuullaan, muistakaa  noudattaa  liikennesääntöjä  ja  kunniottakaa  muita  urastoilla  liikkujia. Kilpailussa  käytettävä  kypärää.
 
TERVETULOA
Rasti-Kurikka ry

Pitkämö ulkoilupäivä

Rasti-Kurikan järjestämien labyrinttisuunnitusratojen, C-radan ja rastireitin tulokset tässä
Tulokset Väliajat