Halikkoviestistä kaudelle komia päätös

Rasti-Kurikan joukkue osallistua 15-vuoden tauon jälkeen kotimaisen suunnistuskaudenkauden päätösviestiin Halikon Pöylässä juostuun Halikkoviestiin. Ja tuomisina kotiin oli komea 13 sija 130 joukkueen viestissä. Sijoitus on myös Rasti-Kurikan paras saavutus tässä viestissä, joka juostiin nyt 20 kerran.

Rasti-Kurikan viestin avasi yksin juostavalla osuudella Sergey Gorokhov, joka oli vaihdossa sijalla 14 noin puolitoista minuuttia kärjestä . Toisella kolmisin juostavalla osuudella Esa Kurki piti juoniorit Keisasen Jannen ja Nuutilan Laurin vielä ruodussa tulemalla kolmikosta parhaiten vaihtoon. Tässä vaiheessa vaihtosija oli 13 ja noin 6 minuuttia kärjestä. Kolmannella osuudella tytöt Piia Latva-Kiskola, Suvi Heittola ja Sara Tuisku juoksivat tasaisesti ja sijoitus oli 16 n 10 min kärjestä. Neljännellä osuudella oli matkassa kokeneemmat Juha Rantoja, Arvo Ahola, Esa Kuoppala ja sijoitus vaihdossa 11 reilut 11 min kärkeä jäljessä. Viidennelle osuudelle Juha-Matti Laakso, Sami Löfbacka ja Ville Uitto pääsivät matkaan noin kolmen minuutin sisällä. Vaikka Sami pummailikin alkumatkasta oli sijoitus vaihdossa jo kahdeksas noin 16 minuuttia kärjestä. Toiseksi viimeisellä naisten yksinjuostavalla osuudella meillä oli matkassa 17-vuotias Fiia Harju-Säntti. Vaikka kymmenkunta joukkuetta menikin ohi juoksi Fiia silti hyvin. Pääsimme myös gps-seurantaan mukaan ja saimme seurata Fiian varmaa etenemistä screeniltä kilpailukeskuksessa. Ankkurimme Evgeny Fadajev lähti matkaan sijalta 18, mutta ero kymppisakkiin ei ollut kuin noin neljä minuuttia. Aivan matka ei riittänyt kymppisakkiin kipuamiseen, mutta lopputuloksena hieno 13 sija.

Viestijoukkueen saamiseksi kasaan oli tekemistä emmekä toki parhaalla mahdollisella joukkueella olleetkaan matkassa. Silti sija oli hyvä ja joukkueelle jäi fiilikset että ensi vuonna tullaan uudestaan ja ollaan kymppisakissa.

Kuvagalleria

Yhteistyössä

Powered by Etomite CMS.