Trail Run Kurikka - Polkujuoksut 2017

Yleistä: Polkujuoksutapahtuman suoritukset ovat verrattavissa iltarastisuorituksiin. Voit juosta voitosta tai kävellä nauttien luonnosta joko yksin tai perheen ja ystävien kanssa. Koska polulla olevat sammalet, juuret ja rakennetut rakenteet voivat olla liukkaita, niin varaudu pitävillä kengillä tai jos mahdollista nastapohjaisilla jalkineilla. Kiireettömästi taivaltavat voivat varautua vaatimattomammin.

Trail Run Kurikka Facebooksivut

Säännöt: Polkujuoksun tarkoituksena on juosta maastoon merkittyä polkua seuraten. Vahingossa reitiltä poistuneen osallistujan on palattava reitille siihen kohtaan, mistä poistui. Järjestäjillä on oikeus hylätä suoritus, jos osallistujan havaitaan oikaisevan reitiltä tai hän muutoin häiritsee kanssakilpailijoitten suoritusta. Jos EMIT-leimaus on käytössä niin jokaisella “rastilla” on leimattava.

 

Vastuu: Polkujuoksuihin osallistuvia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Jokainen osallistuu omalla vastuullaan, ja on velvollinen auttamaan muita kanssakilpailijoita tarvittaessa. Liikenteen joukossa ja teiden ylityksissä noudatetaan erityistä varovaisuutta ja yleisiä liikennesääntöjä. Yhteyshenkilön puhelinnumero on käytössä myös kilpailun aikana.

 

su 24.9. Jalasjärvi 

la 14.10. Samuli Paulaharjun Polku

la 21.10. Pässilänvuori Trail Run, Kurikka, Tainuskylä 

la 28.10. Ketunlenkki, Kurikka keskusta

la 4.11. Ilkanpolku

la 18.11. Korvenjotos, Kurikka, Korvenkylä

 

La 1.4. ja Su 2.4. on kevään ensimmäiset polkujuoksutapahtumat Santavuoren hiihtomajalla (16K) ja Luomaan Torpalla (12K) Tällä kertaa kokeillaan molempina päivinä yhteislähtöä. Lähdöt ovat klo 10.00.

Reitit on merkattu tällä kertaa vain kreppinauhoilla, muuta lisättyä opastusta ei ole. Tämän vuoksi hyvä kartanlukutaito on minimivaatimus osallistumiselle.

Tulokset Santavuori 1.4. ja Samuli Paulaharjun polku 2.4.
14.10.       Samuli Paulaharjun Polku (ent. Karhunpolku), Kurikka, Kampinkylä 

Tulokset,  VäliajatKartta

Lähtöpaikka: Luomaan Torppa (Kuusistontie 12). Matka 12 km. Ilmoittautuminen paikanpäällä. Reitillä on käytössä EMIT-leimaus. Lainaemittejä saatavilla. Yhteislähtö klo 10.00. Yhteislähdön jälkeen voi lähteä omaan tahtiin klo 12.00 saakka.

Reitti: Reitti kulkee vastapäivään Samuli Paulaharjun luontopolkua. Alkumatka on nousuvoittoista ja maastoltaan raskaampaa ylittäen molemmat Karhuvuoret ja Lehtivuoret. Viimeiset kilometrit ovat loivaa alamäkeä vauhdikasta vauhdikkaalla ajouralla ja hiekkatiellä. Luontopolun ajoittaisesta epäselvyydestä johtuen reitti on merkattu nauhoilla ja lisäkyltityksin.

Osallistumismaksu 5€/hlö (EPSU-kortti ei käytössä). Alle 20 vuotiaat maksutta. Ei ennakkoilmoittautumista. Yhteyshenkilö: Niko Savinainen, 0400 273 960 (tapahtuman aikana Marko Taipalus 040 527 3801)

 

 

28.10.        Ketunlenkki, Kurikka keskusta:

Tulokset   Väliajat    Kartta

Lähtöpaikka: Kotoplassi (Linjatie 55). Matkat 5km ja 9 km. Ilmoittautuminen paikanpäällä. Reitillä on käytössä EMIT-leimaus. Lainaemittejä on tarjolla iltarastien tapaan. Yhteislähtö klo 10.00. Yhteislähdön jälkeen voi lähteä omaan tahtiin klo 12.00 saakka.

Reitti: Reitti kulkee Kurikan keskustan läheisyydessä sijaitsevaa luontoreittiä ja siihen liittyviä metsäpolkuja pitkin. Maastopohja on vaihtelevaa, mutta pääosin hyvä kulkuista metsäpolkua. Muutama lyhyempi metsäpolkuja yhdistävä väli kulkee rakennettuja ajoväyliä pitkin. Risteyskohdat on merkitty kyltein ja reitin varrella on tasaisin välimatkoin nauhoja.

Osallistumismaksu 5€/hlö (EPSU-kortti ei käytössä). Alle 20 vuotiaat maksutta. Ei ennakkoilmoittautumista.

Yhteyshenkilö: Marko Taipalus, 040 527 3801

 

 

18.11.   Korvenjotos, Kurikka, Korvenkylä 

Lähtöpaikka: Ailasali (Hakunintie 331).

Tulokset, Väliajat

llmoittautuminen paikan päällä. Reitillä on käytössä EMIT-leimaus. Lainaemittejä on tarjolla iltarastien tapaan. Yhteislähtö klo 10.00. Yhteislähdön jälkeen voi lähteä omaan tahtiin klo 12.00 saakka. Taukopaikoilla on mahdollisuus syödä omia eväitä.

Reitti: Matkat 4.3 km punainen reitti (punaiset nauhat), 7.0 km oikeanpuoleinen keltainen reitti (keltaiset nauhat) ja 13.8 km vasen + oikea keltainen reitti (keltaiset nauhat), kävelijöillä mahdollisuus valita myös vapaavalintainen reitti. Lyhin reitti kulkee Korven laavun, Niskalan kotieläintilan (Hakupeikon majan), Kallionpään kodan/laavun sekä Matin laavun kautta. Lapsiperheille ja kävelijöille on runsaasti levähdyspaikkoja. Pisin reitti käy myös Juurinmäessä ja Hakunin hiihtokeskuksessa. Reitit on merkitty maastoon nauhoin ja kyltein.

Osallistumismaksu 5€/hlö (EPSU-kortti ei käytössä). Alle 20 vuotiaat maksutta. Ei ennakkoilmoittautumista.

Jos sääolosuhteet sallivat, niin tapahtuman aikana saattaa olla käytettävissä myös suunnistusratoja. Voit varmistaa suunnistusmahdollisuuden mm. Rasti-Kurikan vieraskirjasta.

Yhteyshenkilö: Juhani Eilola, 044 577 4374

 

 

Kuvagalleria

Yhteistyössä

Powered by Etomite CMS.