10-milassa seuralle historian paras sijoitus 11.

Tiomila 2004

1.os. päivä-hämärä 11,4 km (h) Sami Löfbacka

Sami avasi kilpailun loistavasti muutaman minuutin pikkuvirheillä sijalla 22. Kärkeen tuli eroa 5 min, mutta jo avausosuus osoitti kilpailun vaativuuden.

2.-os. hämärä-yö 11,4 km (h) Matti Vainionpää
Matilla alkoi osuus lievänä pummailuna alkuvaiheessa, mutta varsinkin loppuosuus Masa tuli kärkeä nopeammin. Vaihtosija tippui hieman sijalle 32. Kärkeen tuli lisää eroa 5 min.

3.-os. yö 11,4 km (h) Timo Nurmela
Timo veti tasaisesti ja lähes koko matkan yksin ilman suuria virheitä. Vaihtosija parani taas sijalle 29.

4.-os. yö 5,7 km (h) Esa Kurki
Esa taivalti Kalevan Rastin kanssa yli puolet osuudesta ja kävi väliajoissa sijalla 22. Yhden rastin hidas löytyminen pudotti lopussa, mutta sija vaihdossa kohtuullinen 27.

5.-os. yö 16,6 km (p) Tapio Perä
Tapio joutui alussa liikkumaan ilman apuja, mutta kolmanella rastilla Paraisten Sören Nymalm tuli veturiksi ja sija vaihdossa lupaava 23.

6.-os. yö 5,7 km (h) Esa Kuoppala
Esan pomminvarma suunnistus ja uskomaton veymiskyky tuotti oman ikäluokkansa parhaimpiin kuuluvan ajan. Tällä tasolla ja sijoituksilla liikuttaessa, sijansa pitäminen vaihdossa on enemmän kuin hatunnoston arvoinen suoritus. Sija siis 23.

7.-os. yö 6,8 km (p) Esko Ylikangas
Eskon selkäluut olivat paikoillaan. Tasaisen vauhdikas ja virheetön suoritus siirsi luun kurkkuun seitsemältä edellä taivaltaneelta joukkueelta. Sijoitus vaihdossa 16.

8.-os. yö-sarastus 8,9 km (h) Jarno Kallio-Könnö
Jarnon toipuminen polvivaivoista on vasta tapahtumassa. Jarnolle sattui joukkuemme "pakollinen" huonompi päivä, osin varmasti polvivaivojen vuoksi. Sijoitus putosi vaihdossa sijalle 33, mutta Jarski tulee vielä!

9.-os. päivä 8,8 km (p) Mikko Hölsö
Mikon juoksu oli osuutensa toiseksi nopein. "Telakalta" päässeiden toipumisen maailmanennätys ja käsittämätön juoksu kriittiseen paikkaan. Mikko on kone! Sijoitus vaihdossa 22.

10.-os. päivä 15,5 km (h) Marius Mazulis
Marius ja kahdeksanneksi nopein ankkuriaika! Jo väliajat kertoivat, että palkintopallille (15 parasta) ollaan menossa. Juoksu oli helppoa ja varma suunnistus kruunasivat vesisateisen aamun sijoitukseen 11!

Kuvagalleria

Yhteistyössä

Powered by Etomite CMS.