Vieraskirja
 1. Rasku Juhani Eilola

  Huomaa etusivulla oleva Joulunajan kuntokampanja ja lähde hakemaan rastileimoja. Testataan tämäkin vaihtoehto loma-ajan kuntoilun edistämiseksi.

  Arvontapalkintoina mm. lahjakortti Kurikan Kesport -liikkeeseen ja Kurikka-lehden 6kk lahjatilaus. Seuraa RasKun sivuja, sillä seuraavaa suunnistuksesta viritelty kuntokampanja on tiedossa viimeistään hiihtolomalla, luultavasti aiemminkin.

  Vastaa
 2. rasku Seurasujen sovitus- ja ostomahdollisuus

  Hei!
  Tiedoksi, että perjantaina 8.12.2017 kauden päätöstilaisuudessa on mahdollista päivittää suunnistusasut jo ensi kevättä ajatellen. Paikan päällä voi sovittaa ja ostaa uusia suunnistusvaatteita. Myynnissä on sekä suunnistuspaitoja, -trikoita ja treeniasuja. Koot vaihtelee 130cm-XXL eli jokaiselle löytyy varmasti jotakin.
  Ellet pääse perjantaina paikalle, niin seura-asuja voi kysellä allekirjoittaneelta myöhemminkin.
  t. Leena

  Vastaa
 3. Rasku iltarastivaliokunta

  Rasti-Kurikan kauden Palkitsemistilaisuus perjantaina 8.12.2017, alkaen puurotarjoilulla klo 18.00 Luovan Nuorisoseuralla. Tilaisuudessa palkitaan aktiivisia suunnistajia, puulaakisuunnistuksen voittajat sekä suunnistuskoululaisia mm.:
  Aalto Tarja, Aaltonen Erkki, Ala-Kasari Outi, Ala-Kyyny Hilja-Liisa, Ala-Luopa Siina, Alanen Martti ja Paula, Ala-Petäys Terttu, Haanpää Pentti, Haara Petteri, Hautamäki Reijo, Hautaniemi Aini ja Helmi, Heittola Suvi ja Juhani, Hirsimäki Anja, Huhtasaari Virpi, Hyövälti Sirpa, Isoluoma Jani, Isoniemi Matti, Keski-Lusa Erkki, Kesälä Matias, Sanni ja Jussi, Kiili Marjo, Kilpiä Heikki, Kinnari Jukka, Kohtanen Satu, Sameli ja Iisakki, Koivisto Jimi, Koskilahti Raili, Kujala Antti ja Eija, Kuntola Sami, Jessica ja Eevi. Kurikkaoja Kari-Pekka, Kuusisto Oona, Laakso Risto, Juha-Matti, Lehtinen Seija, Lehtimäki Vilma, Lehtola Nina, Leppä Jenni, Luukkainen Eeva ja Harri, Markkila Eero, Mäki-Lohiluoma Tuomo, Närvä Martti, Orhanen Johannes ja Kaarlo, Pihlaja Elli, Elina ja Kaarina, Pihlajaniemi Helena, Pihlajasalo Joni, Pääkkönen Eino, Rajala Sanni, Maiju, Veikka, Leena ja Teemu, Rasi Marja-Leena ja Teppo, Rätti Esko, Saarela Juhani, Saari Jasmin, Juulia ja Juho, Savinainen Joakim, Kati ja Niko, Siltakorpi Annukka ja Auli, Sippola Sara-Olivia, Syrjä Hannu, Taipalus Marko, Tamminen Hannu,Toikkanen Ilpo, Tuomisto Ella, Miina ja Sallamari, Ylikojola Veera. Hietaharju Aku, Ossi ja Veikko, Tervetuloa!

  Vastaa
 4. RASKU Juhani E

  Polkujuoksu, polkukävelyt ja suunnistukset lauantaina 18.11.
  ———————————————————————————
  Paikka: Ailasali Hakunintie 331
  Lähtöajat:
  Polkujuoksujen kilpa yhteislähtö klo 10.00 (tule ajoissa)
  Polkujuoksujen vapaat lähtöajat 10.00 – 12.30
  Suunnistusten vapaat lähtöajat 10.00 -12.30
  Kävelijöiden vapaat lähtöajat 10.00 – 12.30

  Käytössä EMIT-leimaus myös polkujuoksussa. Myös EMIT-opastus niille jotka eivät ole EMIT:iä ennen käyttäneet. EMIT-kortteja saa lainaan järjestäjiltä, mutta jos sinulla on oma, ota mukaan.

  Matkat:
  – polkujuoksut 4.3, 7.0, 13.8 ja 27.6 km
  – suunnistukset noin 3 km ja noin 5 km
  – reitit on merkitty maastoon hyvin ja kartan saa mukaan

  Maksu 5 euroa, mielellään tasaraha, EPSU-kortti ei käy
  Alle 20-vuotiaat ilmaiseksi

  Ailasaliin pääsee sisään ja siellä voi nauttia omia eväitä tai vaikka paistaa omia makkaroita sekä viettää muuten aikaa vaikka odottaen muita perheenjäseniä.

  Mukaan toivotaan myös kävelijöitä. 4.3 km:n ja 7.0 km:n reiteillä on useita taukopaikkoja.
  Osallistuminen tapahtuu kaikilta osin omalla vastuulla. Kiinnitä erityisesti huomiota siihen että maastossa on paikoin liukasta. Noudata liikennesääntöjä teiden ylityksissä jos mahdollista ota puhelin mukaan. Numeroni on apua tarvittaessa 044-5774374.

  Reitti kulkee 7 km:n välein kilpailukeskuksen läheltä. Pyrimme saamaan mehua jakoon sään salliessa. Olisi mukava jos ilmaisisit etukäteen jos tulet niin tiedän varata karttoja tarpeeksi paljon. juhani.eilola@kurikanseutu.fi

  Vastaa
 5. Rasku Marko

  Ke 29.11. ei ole Rasti-Kurikan salivuoroa Kankaan koululla, syynä Kankaan koulun ja päiväkodin Suomi 100 juhlia.

  Vastaa
 6. RASKU Juhani E

  Ylimääräiset iltarasti-tyyppiset suunnistukset polkujuoksujen yhteydessä Ailasalilla lauantaina 18.11. Lähtö maastoon klo 10.00-12.30

  Kaksi rataa normaalissa metsämaastossa, matkat noin 3km ja 5km. Karttamaksu 5 euroa, ei EPSU-korttia. Voit samalla maksulla juosta myös polkujuoksumatkan 4.3km, 7.0km, 13.8km tai 27.6km

  Alle 20-vuotiaat ilmaiseksi.

  Jos mahdollista, laita infoa tulostasi ja mahdollisista matkoista sähköpostiini juhani.eilola@kurikanseutu.fi niin tiedän edes suunnilleen paljonko karttoja pitäisi olla.

  Vastaa
 7. rasku Sihteeri

  Oikea aika on facessa. KLo 18.00 alkaa puuroilulla ja siitä ohjelmaan joustavasti n 18.30.
  Oli päässyt lipsahtamaan syyskokousaika tuohon alla olevaan.
  Pahoittelut:)

  Vastaa