EP:n yöcupin 3.osakilpailu Kurikassa ke 6.10

Opastus: VT 3:lta n 2 km Mangneetin risteyksestä Jalasjärven suuntaan. Kilpailukeskus Ikari Steelin pihassa os Teollisuuskatu 13. Käytössä vähän sisätilaa ja WC

Sarjat ja matkat: A-rata, miehet 5,5 km, salmiakkihajonta. B-rata, naiset 3,1 km

Lähtö: Yhteislähdöt B-rata 19.30 ja A-rata 19.35. Lähtöpaikalle matkaa n 1 km. Lähtöpaikalle lähdetään kilpailukeskuksesta johdetusti klo 19.20. Varustekuljetus kisakeskukseen.

Kartta: Mittakaava 1:10000 / 5 m, valmistunut 2020, Viertola. RasKun suunnistajat päivittäneet karttaan maastoon tulleita muutoksia. Kartta muovisuojuksessa. Rastimääritteet kartassa.

Rastit: Rasteilla rastilippu ja emitleimasin. Ei heijastimia.

Ilmoittautuminen: Hyvissä ajoin ennen kilpailun alkua ajanottovaunulla. Maksu 7 €, tasaraha! Alle 16 v ilmaiseksi.

 

TuloksetVäliajat                     

Löytötavaroita voi tiedustella Jounilta puh 040 739 ...

Suunnistusralli

Rasti-Kurikka ja Kurikan kaupungin liikuntatoimi järjestävät Suunnistusrallin Kurikan keskustan alueella 21.6. – 3.7.2021. Kaikki tapahtuman liikkujat saavat osallistua hyväntekeväisyyskohteiden arvontaan.

Arvomme kahden viikon aikana kaksi 50 euron lahjoitusta hyväntekeväisyyskohteiden hyväksi. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken on arvontaan Kurikan Kesportin lahjoittama tavarapalkinto.

Suunnistusrallin reitti kulkee Kurikan keskustan alueella tutustuen paikallisiin nähtävyyksiin. Noin 2 kilometrin reitti soveltuu mainiosti lapsiperheille. Karttoja saatavilla Kurikan Kesportista. Arvontaan osallistuaksesi kirjoita nimesi ja puhelinnumerosi kartan takapuolelle ja palauta se Kesporttiin, kirjoita sinne myös ehdotuksesi tukikohteeksi.

Tapahtuma on maksuton.

#kurikka #kesäharrastus #suunnistus #suunnistuskartta #visitkurikka #harrastus #rastikurikka @kurikankaupunki @kurikanliikuntatoimi @kesportkurikka

Napapiiri-Jukola 2021

Rasti-Kurikka haluaa kiittää jäseniään ja iloitsee Jukolan viestin järjestämisestä Rovaniemellä. 🙂

Rasti-Kurikka maksaa Rasti-Kurikan joukkueissa juoksevien osallistumismaksut kaikkien Rasti-Kurikan jäsenten osalta. 💪

Sitovat ilmoittautumiset Rovaniemi-Jukolaan sunnuntaihin 13.6. mennessä.

JUKOLA joukkueiden osalta Esa Kuoppalalle (0400188099)

VENLOJEN Johanna Kriikkulalle (j.kriikkula@hotmail.com)

Oravapolku on historiaa, nyt tulee Kompassi ja se alkaa 4.5 Kurikasta!

Henkilökohtainen Oravapolku-kilpailu ja viesti on korvattu valtakunnallisesti Kompassi-cupilla ja viesteillä. Henkilökohtaisia cup-kilpailuja on vuodessa viisi, joista kolme on keväällä ja kaksi syyspuolella. Viestejä on kaksi, joista toinen on Oravapolku-viestin korvaava Kompassi-viesti ja sen järjestää 11.8. Rasti-Kurikka.

Ensin kilpaillaan kuitenkin Paavalin hiihtomajan maisemissa henkilökohtainen kilpailu 4.5. Sarjat ovat pitkälti samat kuin Oravapolussa ja näistä alueellisista cup-kisoista on helppo aloittaa oma kilpaura. Järjestelyissä huomioidaan pandemiatilanne ja palkintojenjakoa, numerolappuja tai tulostaulua ei ole, mutta kuntoaan ja taitojaan pääsee mittaamaan hyvillä radoilla ja virallisella ajanotolla. Lähdössä huolehditaan opastuksesta ja minuutin lähtöväleistä ja maalissa jokainen kilpailija palkitaan.

Kevään muut osakilpailut järjestävät Rasti-Jussit (27.5.) ja Lapuan Virkiä (16.6.).  

Rasti-Kurikka kilpailusivut

2021 kevätkokous

Hyvä Rasti-Kurikan Jäsen,
Tervetuloa kevätkokoukseen!
RasKun jäsenenä sinulla on oikeus vaikuttaa oman seurasi asioihin osallistumalla sääntöjen mukaiseen kokoukseen, joka järjestetään
TORSTAINA 15.4.2021 klo 19.00. Fyysinen kokouspaikka on PItkämö Campingin kahvio, jonne voi osallistua maksimissaan 20 henkilöä.
Suosittelemme etäyhteydellä osallistumista. Mukaan pääset etäkokoukseen Google Meet:llä
Ohessa on kokouksen asialista. RasKu Kevätkokous 2021
Kevätterveisin,
Johtokunta

Suunnistuskauden avaus

Kausi avataan arvoituksilla Kurikan keskustasta!
Tulosta kartta ja kysymykset tästä tai nouda ne Kurikan Keportista.
Rastiympyrät liittyvät kysymyksiin paikasta. Lippua ei ole.
Ympäröi oikeat vaihtoehdot ja palauta kartta vastauksineen Kesportiin, näin osallistut lahjakortin arvontaan. Lapset voivat näyttää omat vastauksensa (kuvakin käy) iltarastien avauksessa 13.4. 17-18 Kurikan torilla. Sieltä saat pillimehun ja tietoa 19.4. alkavasta suunnistuskoulusta.