Kurikka mtb / RasKu Virtual Race 2020 19.6. saakka

Kurikka mtb ja RasKun on luonut Stravaan kolme Strava segmenttiä. Segmentit muodostavat kaksi eri kilpailukokonaisuutta – sarjat erikseen tossuille ja pyörille. Kurikka mtb:n kilpailu käydään pyöräillen ja RasKun taas tossulla. Voit suorittaa molemmat kilpailut tai halutessasi vain toisen. Suorittamalla kaikki kolme segmenttiä osallistut kilpailuun. Segmentit ovat samat sekä pyörällä että juosten. Pääset katsomaan segmenttejä alla olevista linkeistä:

Tossusegmentit
Segmentti 1. Ketunlenkki loop 5,6 km
Segmentti 2. Käräjävuoren ylitys Ikariin 4,3 km
Segmentti 3. Nuijapolku ek 5,6 km

Pyöräsegmentit
Segmentti 1. Ketunlenkki loop 5,6 km
Segmentti 2. Käräjävuoren ylitys Ikariin 4,3 km
Segmentti 3. Nuijapolku ek 5,6 km

Kartat segmenteistä
Ketunlenkki loop(6,01Mb)
Käräjävuoren ylitys Ikariin(11,4Mb)
Nuijapolku ek(6,94Mb)

Strava-segmentit ovat ennalta määritettyjä reitin osuuksia, joilla urheilijat voivat kilpailla ottamalla aikaa pyöräillessään tai juostessaan. Voit käyttää osuuksia omien aikojesi vertailuun tai voit verrata aikaasi muiden segmentin suorittaneiden Strava-käyttäjien aikoihin. Kunkin segmentin kärkinimet ja parhaan ajan haltija eli King/Queen of the Mountain (KOM/QOM) näkyvät julkisesti.

Kurikka mtb / RasKu Virtual Race 2020 kilpailussa segmenttien yhteenlaskettu suoritusaika ratkaisee voittajan. Palkinnot jaetaan kuitenkin arpomalla kaikkien osallistuneiden kesken, koska tärkeintä on itsensä ylittäminen, ei voittaminen.

Suoritusaikaa on juhannusaattoon (19.6.2020) saakka. Aikojen tallentamiseen sinun pitää liittyä Stravaan, jonne lataat suorituksesi sykemittaristasi tai tallennat suorituksesi puhelimellasi itse ohjelmasta. Muista napsauttaa segmentin nimen vieressä olevaa tähtikuvaketta aktivoidaksesi sen ennen suoritustasi. Huomioi, että suorituksesi pitää olla julkinen, että segmentin aikasi tulee näkyviin.

Laita puhelimestasi tai kellostasi suoritus päälle jo selvästi ennen segmentille tuloa esimerkiksi 500 metriä ja lopeta suoritus vastaavasti selvästi segmentin jälkeen. Ohjelma rekisteröi segmentin automaattisesti paikkatietojen perusteella, joten segmentin aika alkaa, kun ohitat lähtöpaikan ja loppuu ohittaessasi segmentin lopetuspaikan.

Tulokset