Suunnistuksen ja pyöräsuunnistuksen harjoituskisat 15.6.2020.

Suunnistuksen ja pyöräsuunnistuksen harjoituskisat Kettukallion maastossa Kurikassa maanantaina 15.6.2020. Maasto sijaitsee Kurikan keskustan välittömässä läheisyydessä. Maastotyyppi sisältää runsaan polkuverkoston sekä peitteisiä suo- ja kalliomaastoa ja avointa asutusaluetta.

Suunnistuksessa tarjolla on RR, TR ja suora rata H/D14-ikäisille sekä rata H/D yleinen. Rastireitti (RR) on suunnattu H/D 10 sarjalle ja H/D12 sarjalle tukireitti (TR). Pyöräsuunnistuksessa ratavalikoima on A ja B -rata, joista etenkin A-rata sisältää teknisiä rastivälejä. Pysu B on keskitason rata.

Suunnistus:
RR 1,2/1,8 km
TR 1,5 km
H/D14 1,7 km
H/D Yleinen 6,9 km

A 16,9 (13,0) km, 22 rastia, kaksi karttalehteä
B 10 (7,7) km, 12 rastia, yksi karttalehti

Tulokset Väliajat

Ratapituudet ilmoitettu lyhintä ajettavaa polkua pitkin ja suluissa viivaa pitkin. Pyöräsuunnistuksessa omat lähtö- ja maalileimasin. Pyöräsuunnistuksessa lähtöväli turvallisuussyistä noin yksi minuutti. Toivomme, ettei pyörien kanssa tultaisi toimitsija-alueelle.

Maailmalla mylläävä koronavirus rajoittaa kokoontumisia ja tapahtumien järjestämisiä. Tämän vuoksi noudatamme harjoituskilpailussa suunnistusliiton ohjeistusta tapahtumajärjestäjille enintään 500 henkilön tapahtuman järjestämiseksi. Lisätietoa ohjeista osoitteessa https://www.suunnistusliitto.fi/2020/03/koronaviruksen-vaikutukset-maajoukkueiden-toimintaan-seka-kansalliseen-kilpailukalenteriin/

Yleiset ohjeet ja ilmoittautuminen

Käydessäsi suunnistamassa on sinun noudatettava hallituksen voimassa olevia kokoontumisiin annettuja linjauksia ja hygieniaohjeita.

Jokainen suunnistaa omalla vastuulla. 

Ilmoittaudu harjoituskisaan osoitteessa https://forms.gle/WBs4UU7M2dvQGqZs6

Toimet ennen suoritusta 

Maksa kisasuorituksesi tilille FI57 4726 1020 1319 45 Rasti-Kurikka. Maksullinen kaikille, myös Rasti-Kurikan jäsenille.

Hinta on 5€/kilpailu. Voit yhdellä maksulla kiertää useamman suunnistus ja pyöräsuunnistus radan.

Viestikenttään viitteeksi oma nimi ja Harjoituskisa.

Kertyvät tuotot käytetään nuorten valmennustoimintaan. 

Paikalle saapuminen 

Parkkialue Jyräntie 83, Kurikka (tienvarsipysäkointi). Karttalinkki  https://goo.gl/maps/psQNwrvfaaJGVEgCA. Lähtöpaikka on noin 500 metriä kuntorataa pitkin Kurikan vesitornin läheisyydessä. Lähtöpaikka on maasto-olosuhteissa.

Harjoituskisasuoritus

Vapaat lähtöajat. Käytännössä jokainen kiertää radan omaan tapahtuman ja valitsemaan ajankohtana tapahtumapäivänä klo 17.00 – 19.00 välillä huomioiden kahden minuutin lähtövälit samaan sarjaan osallistuvaan.

Aikuiset saavat ottaa muovissa valmiiksi olevan kartan ämpäristä lähtöleimauksen jälkeen. Lapset saavat tutustua karttaan yhden minuutin ennen lähtöleimausta.

Käytössä on EMIT-ajanotto. Suosittelemme käytettävän omia Emit-kortteja. Tietokoneelle kirjaudutaan vasta suorituksen jälkeen.