Leimausleiri 2020

Leimausleiri 2020, Vuokatti Sport. 2.-5.6.2020

TIEDOTE: Leimausleirä ei järjestetä vuonna 2020 ollenkaan. Lisätietoa täällä.

Ilmoittaudu nopeasti mukaan!

Rasti-Kurikka osallistuu lasten ja nuorten Leimausleirille vuonna 2020, lue lisää leirin sivustolta täältä. Leiri järjestetään 2.-5.6.2020 Vuokatin urheilukeskuksen ympäristössä. Kyseessä on suunnistusliiton lajitapahtuma 8 -18 vuotiaille. Leirillä on monipuolisia ja eritasoisia suunnistusharjoituksia ja kivoja oheisohjelmia. Leiri huipentuu päätöspäivän leiriviestiin.

Majoitukseen on alustavasti varattu 15 paikkaa. Harkitsemme kuitenkin muitakin majoitusvaihtoehtoja, kuten isoa mökkiä, jossa voisimme majoittua koko porukan kesken. Tähän vaikuttaa vielä mm. osallistujien määrä ja seuran antama tuki.

Leiriä varten on aloitettu seuran toimesta varojen keruu. Tavoitteena on pienentää osallistumismaksun omavastuuosuutta. Osallistumismaksu on 180 – 250 eur/hlö riippuen majoituksesta. Hinta sisältää majoituksen lisäksi kaikki päivän ateriat, harjoitukset, materiaalit sekä kuljetuksen harjoituksiin.

Osallistumismaksun lopullinen omavastuuosuuden määrä selviää myöhemmin, kun saamme selville kerättyjen varojen määrän ja osallistujamäärä on tarkentunut. Varojen keruu on jo nyt hyvässä vauhdissa ja saamme varmasti ison potin kerättyä kaikkien leiriläisten hyväksi.
Tavoitteemme on saada mahdollisimman iso joukko suunnistuksesta kiinnostuneita nuoria osallistumaan leirille!

Seuran oma ilmoittautuminen on nyt auki! Ilmoittaudu mukaan tästä.
Toivomme mahdollisimman nopeaa ilmoittautumista.

Ilmoittautumisen yhteydessä on annettava seuraavat tiedot:

  • Etunimi Sukunimi
  • Osallistujan syntymävuosi
  • Osallistujan tasoryhmä: RR, TR, Taso 1, Taso 2, TEHO, PRO, OHJAAJA
  • Ruoka-aineallergiat

Tasoryhmien kuvauksia näet tästä . Näin tasoja kuvattiin vuoden 2019 leirillä.

Ensimmäinen ilmoittautumisjakso päättyy 31.10.19, jolloin ilmoitamme siihen mennessä ilmoittautuneet leirille. Sen jälkeen voi vielä ilmoittautua ja ilmoitamme myöhemmin tarkemmin, mihin mennessä meidän tulee tietää tarkka määrä osallistuneista.

Tervetuloa mukaan!
Leirille on tulossa mukaan Rasti-Kurikan ohjaajia. Pyydämme, että lapsen kotona tehdään oma päätös siitä, että pärjääkö hän 4 päivän leirillä Vuokatissa ilman omaa huoltajaa. Alle 10 vuotiaille suosittelemme omaa ohjaajaa mukaan.

Leirin tiimoilta on luotu oma WhatsApp-ryhmä johon ilmoittautunut lapsi tai ilmoittautuvan lapsen vanhempi voi liittyä kutsulinkillä https://chat.whatsapp.com/L9RjSSvPPGR8JydTHPHLEY

Lisätiedusteluja voi kysyä Kati Närvältä puh. 045 -321 7741.