Leimausleiri 2021

Leimausleiri 2021, Vuokatti Sport. 2.-5.8.2021

Rasti-Kurikka osallistuu lasten ja nuorten Leimausleirille vuonna 2021, lue lisää leimausleiristä täältä. Leiri peruuntui 2020 vuonna, ja se siirrettiin järjestettäväksi 2.-5.8.2021. Kyseessä on suunnistusliiton lajitapahtuma 8 -18 vuotiaille. Leirillä on monipuolisia ja eritasoisia suunnistusharjoituksia ja kivoja oheisohjelmia. Leiri huipentuu päätöspäivän leiriviestiin.

Leiriä varten on kerätty jo iso potti varoja, joiden ansiosta osallistumismaksun omavastuu on pienempi. Osallistumismaksu on 180 – 250 eur/hlö riippuen majoituksesta. Hinta sisältää majoituksen lisäksi kaikki päivän ateriat, harjoitukset, materiaalit sekä kuljetuksen harjoituksiin.

Osallistumismaksun lopullinen omavastuuosuuden määrä selviää myöhemmin, kun saamme selville kerättyjen varojen määrän ja osallistujamäärä on tarkentunut.  Tavoitteemme on saada mahdollisimman iso joukko suunnistuksesta kiinnostuneita nuoria osallistumaan leirille!

Majoitukseen on alustavasti varattu 15 paikkaa. Jos vielä haluat mukaan, ilmoittaudu seuran yhteyshenkilölle (Kati Närvä) mahdollisimman pian. 15.3.2021 lähtien aletaan majoitusvarauksia vahvistamaan Vuokatti Sportin toimesta.

Ilmoittautumisen yhteydessä on annettava seuraavat tiedot:

  • Etunimi Sukunimi
  • Osallistujan syntymävuosi
  • Osallistujan tasoryhmä: RR, TR, Taso 1, Taso 2, TEHO, PRO, OHJAAJA
  • Ruoka-aineallergiat

Tasoryhmien kuvauksia näet tästä . Näin tasoja kuvattiin vuoden 2019 leirillä.

Tervetuloa mukaan!
Leirille on tulossa mukaan Rasti-Kurikan ohjaajia. Pyydämme, että lapsen kotona tehdään oma päätös siitä, että pärjääkö hän 4 päivän leirillä Vuokatissa ilman omaa huoltajaa. Alle 10 vuotiaille suosittelemme omaa ohjaajaa mukaan.

Leirin tiimoilta on luotu oma WhatsApp-ryhmä johon ilmoittautunut lapsi tai ilmoittautuvan lapsen vanhempi voi liittyä kutsulinkillä https://chat.whatsapp.com/L9RjSSvPPGR8JydTHPHLEY

Lisätiedusteluja voi kysyä Kati Närvältä puh. 045 -321 7741.