Suvi Heittola

Olen 15-vuotias tyttö, Kurikan Kaistilasta ja vielä peruskoululainen tämän vuoden kesään asti. Perheeseeni kuuluvat vanhempani, isoveljeni ja isosiskoni, sekä lemmikkini Assi-koira ja Viiru-kissa. Isäni on harrastanut suunnistusta myös kisaten aina silloin tällöin menneinä  vuosina , myös veljeni ja siskoni ovat harrastaneet suunnistusta enemmän ja osallistuneet jo muutamaan Jukolaan. Äitinikin on ruvennut käymään iltarasteilla, joten oikeastaan koko perheeni suunnistaa, ainakin jotenkin.  🙂

Metsään ekan kerran uskalsin ehkä noin 6-vuotiaana isän kanssa iltarasteilla, mutta ekat varsinaiset kisat juoksin 8-vuotiaana, kovasti pummaillen! Muistan kerran pienenä tulleeni itkien maaliin kun rastit olivat olleet niin hukassa ja rastireitillä oli mennyt kauan aikaa. Innostus ei ole näköjään kuitenkaan loppunut.

Nykyäänkin pummailua tulee, mutta hieman harvemmin ja tallessa on jo jos minkälaisia muistomitaleita… Parhaita saavutuksiani ovat olleet mm. Fin 5 rastiviikon voitto 2009, Kainuun rastiviikon voitot 2007, 2008 ja 2010, KLL- suunnistuskisojen voitto 2010, SM-pronssi erikoispitkältä matkalta 2010 (joka oli n. 10km kartalla mutta mutkat mukaan lukien n.13km) ja SM-kulta pitkältä matkalta 2010. Tulevaisuuden tavoitteita ei oikeastaan ole, kunhan jatkan suunnistamista!

Suunnistuksen lisäksi käyn käsityökoulussa ja savityöpajassa. Eli harrastan käsitöitä, vaikka en niinkään tee käsitöitä vapaa ajalla muuten. Käsityökoulussa olen ollut jo syksystä 2003 asti ja koska olen käynyt käsityökoulua riittävän ajan, saan päättötodistuksen käsitöistä kesällä 2011. Muita säännöllisiä harrastuksia minulla ei ole.