Raskulaiset kertoo 1

RasKulaiset kertoo -julkaisusarjassa kerrotaan kaiken ikäisistä suunnistajista ja seuratoimijoista. Kati on julkaisusarjan ensimmäinen haastateltava ja Rasti-Kurikan puheenjohtaja.

Kuka olet ja mikä ilahduttaa sinua tällä hetkellä? Olen Kati Närvä. Minua ilahduttaa tällä hetkellä keväinen aurinko ja valo.

Miten ja milloin päädyit suunnistuksen pariin?  7 vuotiaana lähdettiin isän ja veljen kans Jurvaan iltarasteille. Sen jälkeen kuljettu enemmän tai vähemmän kisoissa ympäri Suomen.

Mitä muuta tykkäät tehdä vapaa-aikanasi? Tyttären kans touhutaan, ystävien kans höpötetään, keittiös laitan ruokaa ja leivon ja välillä joogaan olohuoneen matolla.

Paras suunnistuskokemus?  Viimeisimpänä oli osallistuminen Ruotsin 25-mannaan Raskun joukkueessa, ja pärjättiin joukkueena hyvin. Tuli itsellekin mukava onnistuminen.

Lempikarttamerkki? Avokallio, koska ne on aina kauniita ja niitä pitkin on mukava juosta.

Muut eivät tiedä minusta, että?  Olin aiemmin ammatiltani jumppaohjaaja.

Parasta Rasti-Kurikassa on?  Monipuolinen ja aktiivinen seuratoiminta, ja lajin tuoma yhteisöllisyys. Porukka on mukavaa ja meno on rentoa!

Seuraavaksi haastan?  Tietenkin kaimani ja pikkuserkkuni Kati Savinaisen. Kati on Rasti-Kurikan nuorisovaliokunnan puheenjohtaja.