Raskulaiset kertoo 2

RasKulaiset kertoo -julkaisusarjan toiseen päivitykseen on haastettu Kati Savinainen.

Kuka olet ja mikä ilahduttaa sinua tällä hetkellä?  Oon Savinaisen Kati ja mua ilahduttaa tällä hetkellä tää kevät ja aurinko!! Se on myös kivaa, että oma poika on jo sen verran iso, että oon saanu siitä uuden lenkkikaverin. 😊

Miten ja milloin päädyit suunnistuksen pariin?  Pienenä kävin jonkin verran iltarasteilla suunnistamas RR-nauhasta kiinni pitäen. Sen jälkeen oli moooonta vuotta, etten paljo karttoihin koskenut. Muutama vuosi sitten aloin taas käydä iltarasteilla lähinnä juoksemassa ja pummailemassa. Kisaamaan innostuin kolmisen vuotta sitten.

Mitä muuta tykkäät tehdä vapaa-aikanasi?  Lenkkeilyn lisäksi tykkään näprätä ja nikkaroida kaikenmoista. Huonekalujen yms. maalaaminen on kaikkista rentouttavinta. Valokuvaaminen on myös yks lempparijutuista.

Paras suunnistuskokemus?  Jukolareissut on parhaita. Siellä on aina mahtava meininki ja näkee paljon tuttuja. Yleensäkin kaikki viestit on kivoja, koska niissä hyvä yhteishenki korostuu ja naurulta ei voi välttyä!

Lempikarttamerkki?  Jyrkänne, koska ne on hienoja ja niiden avulla pääsen yleensä takaisin kartalle.

Muut eivät tiedä minusta, että? Nuorena haaveilin lähteväni Itävaltaan vaihtoon, mutta lähdinkin sitten Turkkiin.

Parasta Rasti-Kurikassa on?  Vaikka ollaankin pieni seura, niin hienosti pysytään menossa mukana mahtavan porukan ansiosta. Parasta on yhteisöllisyys.

Seuraavaksi haastan?  Reippaan, vuoden 2019 poikasuunnistajan, Kaarlo Orhasen.