Vieraskirja

 

Huom! Roskapostisuodatus:

Lisää nimeen sana ”RasKu”, esim. ”RasKu: Vierailija”.
Tällä varmistamme, että lähettäjä on ihminen eikä ohjelma. KIITOS!

Kirjoita vieraskirjaan

 1. Onko rastit Honkalanmäessä paikoillaan torstaihin saakka, kuten rastilipussa lukee?

 2. Kauden 2023 iltarastien EPSU-tarrat/kortti (oikeuttaa koko kesän Etelä-Pohjanmaan alueen iltarasteille) on nyt myynnissä, hinta sama 75€. Hyödynnä esim. erääntyvät liikuntasetelit/-saldot. Sopii myös hyvin liikunnalliseksi joululahjaksi.
  Ota yhteyttä helena.pihlajaniemi@gmail.com tai puh. 040 8408560.

 3. Tervetuloa KPO-viestiin helatorstaina Haapajärvellä. Pääsarjoilla palkintona mökkimajoitus Vuokatissa.
  rastiimi.fi

 4. Luovan rastit paikoillaan lauantaiaamuun asti, A-rata 5,1km, B-rata 4,1km, C-rata 1,9km, RR 1,5km

 5. Kettukallion rastit paikoillaan. A-rata 5,8 km, B-rata 4,4 km, C-rata 2,6 km ja D-rata 1,7 km. Rastireittiä ei ole, mutta D on helppo. K-piste vesitornilla ja maali Jyräntie 81 (pururata).

 6. Santavuoren omatoimirastit maastossa ainakin tiistaihin saakka.

  1. Rastireitti Siimari ja rastit kerätään pois sunnuntai-illalla. (Helena)

 7. Koiviston iltarastit venyvät perjantai iltapäivään. Alan keräämään rasteja pois n. klo 17.00.

 8. Koiviston iltarastien matkat mitattiin oletettujen lyhimpien reittien mukaan maanantai-iltana. Reittien pituudet ovat: A (2,8 km), B (2 km), C (1,7 km) ja D (0,9 km). Opastukset paikalla n. klo 16.00 lähtien. Sen verran järjestäjät ovat kiinni töissään, että ensimmäiset mahdolliset lähdöt (jos haluaa ajan) ovat 16.30 lähtien. Paikka on siis Panttilan kentän päässä. Teretulemast!

 9. Nyt sitä saa taas! Eli hieman erikoisempaa sprinttirastia Kurikan Panttilassa. Tällä kertaa ”tavallista” rataa ei ole tarjolla, vaan kaikilla radoilla on tarjolla kreppiesteitä. Myös rastireittiä ei ole maaston luonteen takia rakennettu. Erittäin helppo D-rata on tehty vastaamaan sitä.
  Muistakaa kunnioittaa kartan oliivinvihreää eli pihoja/tontteja. Kartoissa on kyllä selkeästi merkitty kielletyt alueet.
  Karttoja saa tiistaina pitkästä aikaa paikan päältä. Kesportista karttoja saa keskiviikkosta lähtien ja verkkokaupasta todennäköisesti huomisesta lähtien.

  Tervetuloa Panttilan parhaaseen sprinttimaastoon!