Ohjeita IRMAn käyttöön

Tässä infoa käytännön järjestelyistä koskien lisenssiä sekä kilpailuihin ilmoittautumisia.
Eli Suunnistusliitto on ottanut käyttöön IRMA-tietojärjestelmän vuoden 2012 alusta ja se tietää sitä, että lisenssistä ei tule enää erikseen laskua liitolta kotiin, vaan jokaisen täytyy huolehtia maksu itse järjestelmän kautta.
Ne, joilla on jo lisenssi aikaisemmin ollut, niin te jo löydytte IRMA:n järjestelmästä eli ÄLKÄÄ REKISTERÖITYKÖ vaan kirjautukaa sisälle tunnuksillanne (lisenssinumero sekä hlötunnuksen loppuosa. Maksun voitte maksaa suoraan Verkkopankin kautta. Ohjeet on hyvät, kannattaa ne lukea ensin.

Tässä linkki:
https://irma.suunnistusliitto.fi/

Toinen asia on kilpailuihin ilmoittautumiset. Ennemmin ette pysty kilpailuihin ilmoittautua, ennen kuin lisenssi on maksettu. Kilpailuihin ilmoittaudutaan tästä lähtien ainoastaan Irman kautta eli verkkovihkoon ei enää ilmoittautumisia laiteta vaan kaikki menee Irman kautta. Jokainen jäsen hoitaa itse ilmoittautumisen sekä maksamisen kisoihin, niitä ei makseta enää seuran kautta. Mutta kun saadaan selvitettyä, miten esim. viesti-ilmoittautumiset ym. käytännön asiat toimii, laitamme asiasta sähköpostia.