Trail Run Kurikka – Polkujuoksut

Yleistä: Polkujuoksutapahtuman suoritukset ovat verrattavissa iltarastisuorituksiin. Voit juosta voitosta tai kävellä nauttien luonnosta joko yksin tai perheen ja ystävien kanssa. Koska polulla olevat sammalet, juuret ja rakennetut rakenteet voivat olla liukkaita, niin varaudu pitävillä kengillä tai jos mahdollista nastapohjaisilla jalkineilla. Kiireettömästi taivaltavat voivat varautua vaatimattomammin.


Säännöt: Polkujuoksun tarkoituksena on juosta maastoon merkittyä polkua seuraten. Vahingossa reitiltä poistuneen osallistujan on palattava reitille siihen kohtaan, mistä poistui. Järjestäjillä on oikeus hylätä suoritus, jos osallistujan havaitaan oikaisevan reitiltä tai hän muutoin häiritsee kanssakilpailijoitten suoritusta. Jos EMIT-leimaus on käytössä niin jokaisella “rastilla” on leimattava.

Vastuu: Polkujuoksuihin osallistuvia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Jokainen osallistuu omalla vastuullaan, ja on velvollinen auttamaan muita kanssakilpailijoita tarvittaessa. Liikenteen joukossa ja teiden ylityksissä noudatetaan erityistä varovaisuutta ja yleisiä liikennesääntöjä. Yhteyshenkilön puhelinnumero on käytössä myös kilpailun aikana.

 

31.10.2015       Pässilänvuori Trail Run, Kurikka, Tainuskylä www.suuntajurva.net/7329

7.11.2015        Ketunlenkki, Kurikka keskusta Polkujuoksukartta Tulokset Väliajat

Lähtöpaikka: Kurikan kaupunki tekninen osasto (Linjatie 55). Matkat 5 km ja 9 km. Ilmoittautuminen paikanpäällä. Reitillä on käytössä EMIT-leimaus. Lainaemittejä on tarjolla iltarastien tapaan.

Reitin voi kiertää omaa vauhtiaan klo 10.00-12.00 välisenä aikana.

Reitti: Reitti kulkee Kurikan keskustan läheisyydessä sijaitsevaa luontoreittiä ja siihen liittyviä metsäpolkuja pitkin. Maastopohja on vaihtelevaa, mutta pääosin hyvä kulkuista metsäpolkua. Muutama lyhyempi metsäpolkuja yhdistävä väli kulkee rakennettuja ajoväyliä pitkin. Risteyskohdat on merkitty kyltein ja reitin varrella on tasaisin välimatkoin nauhoja.

Osallistumismaksu 4€/hlö. Lainaemit 1€/hlö. Alle 20 vuotiaat maksutta. Ei ennakkoilmoittautumista

Yhteyshenkilö: Marko Taipalus, 040 527 3801

14.11.2015        Korvenjotos, Kurikka, Korvenkylä Polkujuoksukartta Tulokset Väliajat

Lähtöpaikka: Ailasali (Hakunintie 331).

Ilmoittautuminen paikan päällä. Reitillä on käytössä EMIT-leimaus. Lainaemittejä on tarjolla iltarastien tapaan.

Reitin voi kiertää omaa vauhtiaan klo 10.00-12.00 välisenä aikana.

Taukopaikoilla on mahdollisuus syödä omia eväitä.

Reitti: Matkat 4.3 km, 7-0 km ja 13.8 km, kävelijöillä mahdollisuus valita myös vapaavalintainen reitti.

Lyhin reitti kulkee Korven laavun, Niskalan kotieläintilan (Hakupeikon majan), Kallionpään kodan/laavun sekä Matin laavun kautta. Lapsiperheille ja kävelijöille on runsaasti levähdyspaikkoja.

Pisin reitti käy myös Juurinmäessä ja Hakunin hiihtokeskuksessa. Reitit on merkitty maastoon nauhoin ja kyltein.

Osallistumismaksu 4€/hlö. Lainaemit 1€/hlö. Alle 20 vuotiaat maksutta. Ei ennakkoilmoittautumista

Yhteyshenkilö: Juhani Eilola, 044 577 4374