Suunnistuskoulu 2022

Raskun suunnistuskoulu
Suunnistuskoulussa suunnistusta opettelevat n. 6-12-vuotiaat lapset. Lapset osallistuvat harjoituksiin oman huoltajan kanssa, joten ikäraja on suuntaa antava. Vanhemmat ovat muutenkin aina tervetulleita liikkumaan ja osallistumaan toimintaamme. Suunnistus on perinteisesti koko perheen yhteinen harrastus, jossa kaikki pääsevät yhdessä nauttimaan luonnosta ja iloisesta tekemisestä. Aikaisempaa suunnistuskokemusta ei tarvita. Suunnistuskoulu toteutetaan yhteistyössä Kurikan Pop pankin kanssa.

Suunnistuskoulun hinta on 40€/ lapsi (sisarale toisesta sisaruksesta -50%). Hinta sisältää kesäkauden ohjatut harjoitukset ja materiaalit. Talviaikaan on myös mahdollista osallistua lasten saliharjoituksiin. Kausi kestää huhtikuusta elokuulle (heinäkuussa tauko). Lisäksi seura tarjoaa kesäisin alle 20-vuotiaille veloituksetta iltarastit/ omatoimirastit joka viikko aina tiistai-iltaisin.

Aloitustapahtumassa kartoitamme taitotason, tutustumme suunnistukseen ja tietysti myös toisiimme suunnistusaktiviteettien lomassa. Pyrimme järjestämään harjoitukset niin, että aloittelijalle kuin jo aikaisemmin suunnistusta kokeilleelle löytyy sopivasti haastetta. Alkulämmittelyt tehdään aina yhdessä, metsän puolella liikumme joko pienissä ryhmissä, tai lapsi oman huoltajansa kanssa. Osa harjoituksista pidetään iltarastien yhteydessä, jolloin tutustumme yhdessä iltarastitoimintaan ja kierrämme sopivan radan.

Varusteet harjoituksiin
Säänmukainen varustus, pitävät jalkineet ja vesipullo olisi myös hyvä olla mukana. Näillä varusteilla pääsee hyvin alkuun. Kompassia ei välttämättä tarvita, mutta jos sellainen löytyy niin sen voi ottaa mukaan.

Tutustumaan suunnistuskouluun
Tutustuminen suunnistuskoulun harjoituksiin ei maksa mitään! Kahden tutustumiskerran jälkeen maksun voi suorittaa seuran tilille: FI57 4726 1020 1319 45 / Rasti-Kurikka ry
Viestikenttään lapsen nimi + Suunnistuskoulu 2022

Harjoitukset ovat joko maanantaisin tai tiistaisin, aina klo 18-19.

Kesän 2022 alustava ohjelma
Ma 25.4. Koskenkorvan urheilukenttä, Harjutie
Ma 2.5. Kankaan koulu, Kiskontie 20
Ma 9.5. Kurikan liikennepuisto, Huhdantie 1-3
Ma 16.5. Koiviston koulu, Ruotumiehentie 6
Ti 24.5. Säntin koulu (iltarastien yhteydessä), Myllytöyräntie 33
Ti 31.5. Tervasmäki, Mietaan kuntorata (iltarastien yhteydessä), Hakunintie
(Vko 23 ei suunnistuskoulua)
Ti 14.6. Kampinkylä, Lehtivuoren metsätien varressa (iltarastien yhteydessä)
Ti 21.6. Poppi-suunnistuskisat, Mietaan kuntorata , Hakunintie
Ma 27.6. Santavuoren hiihtomaja
(Heinäkuulla ei suunnistuskoulua, iltarastit normaalisti)
Ti 2.8. Pitkämön leirikeskus (iltarastien yhteydessä), Moljakantie 28
Ti 9.8. Paavalin hiihtomaja (iltarastien yhteydessä), Paavalintie
Syysretki (ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin)

Tiedotus
Tiedotus mahdollisista muutoksista pääsääntöisesti suunnistuskoulun WhatsApissa. Tästä linkistä pääset liittymään ryhmään.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tapahtuu Pop-pankin nettisivujen kautta.