Suunnistuskoulu 2023

Raskun suunnistuskoulu
Suunnistuskoulussa suunnistusta opettelevat n. 6-12-vuotiaat lapset. Lapset osallistuvat harjoituksiin oman huoltajan kanssa, joten ikäraja on suuntaa antava. Vanhemmat ovat muutenkin aina tervetulleita liikkumaan ja osallistumaan toimintaamme. Suunnistus on perinteisesti koko perheen yhteinen harrastus. Aikaisempaa suunnistuskokemusta ei tarvita.

Suunnistuskoulun hinta on 40€/ lapsi (sisarale toisesta sisaruksesta -50%). Hinta sisältää kesäkauden ohjatut harjoitukset ja materiaalit. Talviaikaan on myös mahdollista osallistua lasten saliharjoituksiin. Kausi kestää touko- ja kesäkuun.. Lisäksi seura tarjoaa kesäisin alle 20-vuotiaille veloituksetta iltarastit/ omatoimirastit joka viikko aina tiistai-iltaisin.

Aloitustapahtumassa kartoitamme taitotason, tutustumme suunnistukseen toisiimme. Pyrimme järjestämään harjoitukset niin, että aloittelijalle kuin jo aikaisemmin suunnistusta kokeilleelle löytyy sopivasti haastetta. Alkulämmittelyt tehdään aina yhdessä, metsän puolella liikumme joko pienissä ryhmissä, tai lapsi oman huoltajansa kanssa. Käymme myös yhdessä iltarasteilla.

Varusteet harjoituksiin
Säänmukainen varustus, pitävät jalkineet ja vesipullo olisi myös hyvä olla mukana. Näillä varusteilla pääsee hyvin alkuun. Kompassia ei välttämättä tarvita (saa halutessaan ottaa mukaan).

Tutustumaan suunnistuskouluun
Tutustuminen suunnistuskoulun harjoituksiin ei maksa mitään! Kahden tutustumiskerran jälkeen maksun voi suorittaa seuran tilille: FI57 4726 1020 1319 45 / Rasti-Kurikka ry
Viestikenttään lapsen nimi + Suunnistuskoulu 2022

Harjoitukset klo 18-19.

Kesän 2023 alustava ohjelma
8.5. Ma   Kankaan koulu
15.5. Ma   Kankaan koulu
23.5. Ti   yhdessä iltarasteille (Kylävuori, Hirveläntieltä)
29.5. Ma   Koiviston koulu
Väliviikko
12.6. Ma  Poppi-suunnistuskisat (paikka varmistuu lähempänä)
19.6. Ma  Mietaan kuntorata
27.6. Ti   yhdessä iltarasteille (Mietaan kuntorata)

Tiedotus
Tiedotus mahdollisista muutoksista pääsääntöisesti suunnistuskoulun WhatsApissa. Tästä linkistä pääset liittymään ryhmään.

ILMOITTAUDU MUKAAN (linkki)