Kallio-Könnö ja Nurmela SM-mitalleilla keskimatkalla

Keskimatkan sm-kisat juostiin Ikaalisten Luhalahdella erittäin vaativissa suunnistusmaastoissa. Jarno Kallio-Könnö nappasi hopeaa H35 sarjassa ja Timo Nurmela jaetun pronssin H50 sarjassa. Kummankin kisa alkoi minuutin pummilla heti ykkösrastille. Sen jälkeen suunnistus alkoi sujumaan ja kun tossukin liikkui ripeästi nousi kumpikin aivan radan lopussa mitallille. H35 sarjassa Jarnon jälkeen pronssille jäi ex raskulainen Marko Närvä.  Timon mitalli oli karata vielä loikatessa kisakeskuksen pellolle metsästä. Loikka nousi nuoruusvuosien malliin mutta alastulossa jalat eivät jostain syystä enää kantaneetkaan. Seurauksena voltti kerien yhdellä kierteellä, reiden revähtäminen ja nilkuttaen maaliin.
Naisille tuli myös hyviä sijoituksia. Suvi Heittola oli 24 D20 sarjassa, Kati Fränti ja Sanna Palomäki sijoilla 10 ja 12 D40 sarjassa. Naisten pääsarjassa Satu Heittola ja Johanna Kriikkula karsiutuivat niukasti finaalista.