Pokerastit Kurikan keskustassa

Rasti-Kurikalta karanneet Pokemonit ovat karkuteillä Kurikan keskustan alueella. Ota Pokemoni kiinni valokuvaamalla se – voit myös julkaista kuvan sosiaalisessa mediassa #rastikurikka #pokerastit -avainsanoilla. 

Tehdyt Pokemonihavainnot on merkattu kartalle O-merkinnällä. Lataa kartta tästä

Kuinka karannutta Pokemonia monta teidän perhe saa pyydystettyä? Pokerastit ovat paikallaan pe 10.4. klo 10.00 – ma 13.4. klo 18.00 välisenä aikana. Älä koske rastiin tai Pokemonin kuvaan rastipaikoilla.

GPS-suunnistuskokeilu

Voit tutustua GPS-avusteiseen suunnistukseen lataamalla ilmainen UsynligO-ohjelma Google Play tai App Storesta. Tulosta mukaan Pokerastien paperikartta. 

Lisätietoa ja ohjeita UsynligO -suunnistukseen löydät https://rastikurikka.net/kuntosuunnistus/usynligo-gps-suunnistus linkistä.

Lisäohjeet

Rasti-Kurikka korostaa jokaisen henkilökohtaista vastuuta viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.  Jokaisen tulee noudattaa viranomaisten antamia toimintaohjeistuksia, jotka löytyvät https://thl.fi/fi/ . Omatoimisissa harjoituksissa ja muussa kanssakäymisisessä ulkoliikuntapaikoilla, huolehdit hyvästä käsihygieniasta, vältät lähikontakteja ja jäät pienilläkin flunssaoireilla kotiin. Sairaana et rasita elimistöäsi ja arjessasi huomioit erityisesti ohjeistusten mukaisesti riskiryhmiin kuuluvia.