Vieraskirja

 

Huom! Roskapostisuodatus:

Lisää nimeen sana ”RasKu”, esim. ”RasKu: Vierailija”.
Tällä varmistamme, että lähettäjä on ihminen eikä ohjelma. KIITOS!

Kirjoita vieraskirjaan

 1. Nyt on mahdollisuus täydentää/uusia Raskun seura-asuja! Suunnistuspaitoja, juoksutakkeja ja -housuja löytyy varastosta eri kokoja.
  Tiedustelut Päiviltä (0400 568514) miel.viestillä.
  Ennakkoon tilattujen asujen toimituksista sopimiset samasta numerosta.

 2. ILTARASTI / OMATOIMIRASTI käytännöt loppukausi 2020, 30.6.2020 ensimmäisen kerran
  SUUNNISTAJA:
  • Kartat
  o Jos haluat sähköisen kartan -> Ilmoittautuminen nettilomakkeella
  o iltarastipaikalla Tiistai-illalla klo 17 -19 ja Kesportista Keskiviikko – Torstai
  • Ajanotto
  o Tiistai-illalla klo 17 – maali sulkeutuu klo 20.30
  o 0-leimaus lähdössä -> kierto radalla -> 100 –leimaus maalissa -> sen jälkeen ilmoittaudutaan tietokoneen käyttäjälle
  • Ilman ajanottoa ja lunastaa kartan iltarastipaikalla -> nimi listaan (sama lomake kuin Kesportissa)
  • EMIT- lainaus
  o 1€/ kerta(myös lapsilta)
  o 20€ / koko kausi; palautus 15.10.2020 mennessä. Jos hukkaa / ei palauta -> sakko 50€/emit.
  o Kausilainauksesta tiedot vihkoon: nimi, Emitin numero, järjestäjän puumerkit ja päivämäärä. Palautuksessa kuitataan.
  • Rastit maastossa Tiistai klo 17 – Torstai klo 18, toimien omatoimirasteina
  • Huomioi turvavälit

  JÄRJESTÄJÄ, alkaen 30.6.2020
  • karttojen myynti tiistai-illalla, rahapussi -> tilitys RasKu tilille FI57 4726 1020 1319 45
  • EMIT-vuokra 1€/ kerta, 20€ /kausi (merkkaus ja kuittaukset vihkoon)
  • ajanotto Tiistai-illalla, EMIT – leimaus joka rastilla
  o 0- ja 100- leimasin poistetaan Tiistai-illalla
  o rastien + emit keruu Torstai-illalla klo 18 jälkeen
  • käsidesi
  • vesikanisterit, mukeja
  • loput paperikartat + karttojen ostolomake Keskiviikko aamulla (klo 9.30) Kurikan Kesporttiin (jos ei onnistu itseltä, kysy Helenalta puh. 040 8408560)
  • HUOMIOIDAAN/HUOMAUTETAAN tarvittaessa: riskiryhmäläiset ja turvavälit

 3. Tervetuloa omatoimirasteille Kivistönkylään Jalasjärvelle! Radat: A 6,3km, B 5,2km, C 2,1km, D 1,3km. Kartat saa lähtöpaikalta postilaatikosta. Tarkemmat toimintaohjeet löytyvät mm. RasKun iltarastikalenterin yhteydestä. Tervetuloa!

 4. Juhannus lähestyy ja sunnistukset jatkuvat. Muistakaa siis juhannusrastit Kylävuoressa lauantaiaamusta alkaen. Ratoja neljä (A, B, C ja E). Rastireittiä ei valitettavasti ole tarjolla, mutta C-rata on mielestäni sopivan helppo. Koodeja ei rasteilla ole eli jos rasti tulee vastaan, se on todennäköisesti oma! Tarjolla myös pitkästä aikaa huikea E-rata, joka on pituudeltaan 13 km ja rastejakin löydettävänä 29!

  Tervetuloa haasteelliseen Kylävuoreen! Vielä ehtii mukaan!

  1. Kesportista varmaan liikkeen aukioloaikoina mikäli ”tilannut”. Karttoja tulisi saada helpommim 🙁 .

 5. Järjestän ylimääräiset rastit juhannuksena Kylävuoressa (lauantaina aamu-sunnuntai-ilta). Ratoja on tarjolla 4: A (6,3 km); B (4,8 km); C (1,8 km) ja E (13 km!!). Lähtö entiseltä Panttilan sahalta/pururadan päästä.

 6. Eiköhän oteta vielä yksi päivä kaupan päälle! Eli Panttilan rastit kierrettävissä huomiseen iltaan asti. Pistäkää sana kiertämään…

 7. Matkat on mitattu: A 1,7 km; B 1,3 km ja D 0,5 km. Koiviston suora on 1,6 km. Ja nämä siis erästä reittiä mitattuna. Jokainen tietysti valitsee sitten omansa.

  Reitit on suunniteltu niin, että kenenkään ei pitäisi eksyä ihmisten tonteille (poikkeuksena J-M Laakson tontti kolmen radan kääntöpuolella). Muistakaa kuitenkin kunniottaa oliivinvihreää, tonteista kertovaa väriä kartalla. Sille ei ole menemistä! Kolmen radan (A, B ja D) loppuosa menee siis allekirjoittaneen pihassa. Sinne saa siis poikkeuksellisesti mennä pyörimään ihan kartankin mukaan.

  Tervetuloa Panttilan keskustan tuntumaan suunnistelemaan!

 8. Panttilasta kuuluu jälleen kummia! Ensi viikon omatoimirastit järjestetään taas siis Panttilan kentän tuntumassa. Koronatilanteesta johtuen ajattelin vielä vähän aikaa sitten, että en tällä kertaa ryhdy mihinkään hullutuksiin (labyrintteihin). Oma luonto ei kuitenkaan antanut periksi, vaan tälläkin kertaa sitä on luvassa. Toki huomattavasti pienemmässä mittakaavassa kuin viime vuonna.

  Ratoja on tarjolla 4: A, B, D ja ns. Koiviston suora (jos ei kreppikäytäviä tykkää kierrellä). Eli rastireittiä ei valitettavasti ole tarjolla, mutta vastaava D-rata, joka on todella helppo. A-, B- ja D-radat ovat kaksipuolisia!! Koiviston suoran kartta on yksipuolinen, eikä siinä ole siis labyrinttiä.

  Karttaa on myös ”päivitetty” ja mielestäni se pitää paikkansa jokseenkin hyvin. Ymmärrät tämän, jos saavut paikalle. Tiistaina ja vain tiistaina on myös ajanotto paikalla (ei kaikilta rasteilta).

  Tiistaiksi on lisäksi luvattu erinomaista säätä ja oletan, että ihmisiä on tulossa melko reippaasti paikalle. Muistakaamme kuitenkin vielä turvavälit ja muut asiaan liittyvät ohjeistukset! Kannattaa muistaa myös kartan mittakaava, joka on 1:2000!! Kääntöpuolen mittakaava on n. 1:300!

  Mittaan ratojen matkat maanantaina. Vien tiedot myös Kesportiin samana päivänä. Toivottavasti mahdollisimman moni saa nämä ennakkotiedot.

  Tervetuloa taas kokemaan jotain uutta!

 9. Kesäkuussako leimataan vain satunnaisilla rasteilla? Saavutetaanko sillä jotakin? Vai menetetään?

  1. Kesä- ja Heinäkuulla tarjotaan Tiistai-iltaisin ajanottomahdollisuus. Pyritään minimoimaan mahdolliset taudinleviämiskohteet, joten lähdössä 0-leimas, kierto rasteilla ( jollain rastilla voi olla leimaus, pientä varmistusta, että on käynyt tarkistamassa joka rastin kuten joka rastin leimaustilanteessa. Et voi oikoa matkan päästä kun horisontissa näkyy rasti ja tuumata että tuo se on, mutta tästä oikaisen niin saan paremman ajan) Maalileimauksen jälkeen ilmoittaudutaan tietokonehenkilölle. Kaikki laimauspohjat ja Emitit pitää desinfioida rastien jälkeen, siis työtä lisää järjestäjille. Tällä järjestelyllä vähennämme kontaminaatiotilanteita, mutta tarjoamme myös ” kilpailuhenkisille” aikojen vertailu toisten suorituksiin nähden. Maalialueella on myös muistettava turvavälit varsinkin ilmoittautuessa järjestäjänä toimivalle tietokoneen käyttäjälle. Tässä Korona-tilanteessa on keksittävä tapoja, joilla voitaisiin tyydyttää kaikkien toivomukset ( omatoimi- sekä kilpasuunnistuksen). Johtokunta hioi järjestelyjä tarkasti.

  2. Onko noi kartat mahdollista saada lähtöpaikasta?

  3. Jatkamme jo opittua käytäntöä: Kartat tilataan edelleen kuten Huhti ja Toukokuussakin netti-ilmoittautumisen yhteydessä. Sähköiset kartat lähetetään Manantaina ja paperikartan voi käydä lunstamassa Kurikan Kesportista. SIIS KARTTA PITÄÄ OLLA HOMMATTUNA ETUKÄTEEN, niitä ei myydä lähtöpaikalla.

  4. Toki yksi iltarastien ”suola” ja kohokohta on monelle ollut noiden loppuaikojen ja väliaikojen saaminen ja vertailu jälkikäteen. Onhan se pelkästään hienoa, jos niitä jälkeen saadaan, vaikka ei joka rastilta. Yhteiskunnan rajoitukset avautuu pikku hiljaa–samoin iltarastien.