Rasti-Kurikka paras E-P:n joukkueista Nuorten Jukolassa

RasKun ykkösjoukkue teki joukkueena tasaisen suorituksen Tampereen Kaupissa juostussa Nuorten Jukolan viestissä. Joukkeessa juoksivat Jonna Kulmala, Suvi Heittola, Veera Koski-Säntti, Henri Tuisku, Elli-Noora Koskela, Piia Latva-Kiskola ja Jussi Virnala. Eli olimme matkassa hyvin tyttöpainotteisella joukkueella. Lähes jokaiselle tuli pientä virhettä osuudellaan mutta kukaan ei sortunut pahoihin pummailuihin. Parhaita suorituksia joukkueessa olivat Suvin yli 50 sijan parannus poikien kakkososuudella ja Elli-Nooran 7 nopein osuusaika omalla osuudellaan. Maalissa totesimme hieman yllättäin olevamme alueen paras joukkue.
Saimme matkaan myös kakkosjoukkueen vahvistettuna Essi Ylipelkolalla. Kaksi ensimmäistä osuutta sujui hieman tahmeasti mutta sitten tuli kelpo suorituksia. Eero Markkila pääsi ankkuriosuudelle sijalla 128, mutta hyvin mennyt juoksu päättyi harmilliseen kömmähdykseen. Eero juoksi yleisörastilta suoraan viimeiselle ja n kilometrin loppulenkki jäi tekemättä ja seurauksena oli joukkueen hylkäys. Kakkosjoukkeen kokoonpano oli Jesse Mukkala, Elias Keski-Lusa, Jessica Kuntola, Lauri Rinta-Piirto, Julia Kuusela, Essi Ylipelkola ja Eero Markkila.
Kaupin maasto ja radat olivat selvästi vaativampia mitä Nujussa viimevuosina on ollut tarjolla. Tästä johtuen erot joukkueiden välillä muodostuivat aika suuriksi heti alkuosuuksista lähtien.