ROGA-RASTIT

ROGA-RASTIT (3 tuntia) la 25.1.2020 Kurikka 
Aika: lauantai 25.1.2020. Kilpailuaika klo 12-15 (3 tuntia)
Paikka: Yleisurheilukentän huoltorakennus, Tanelintie 6, 61300 Kurikka
Sarjat: 3 tuntia tossuilla ja 3 tuntia fillarilla
Joukkueet: Kilpailu käydään henkilökohtaisena, mutta suositellaan turvallisuussyistä etenemistä pareina. Jokaisella pitää olla mukana turvallisuussyistä puhelin.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautumismaksu on 10 € /osallistuja ja alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Ilmoittautuminen paikan päällä. Varaa tasaraha. Kisatoimisto aukeaa klo 9.30.
Karttojen jako: klo 10.30 alkaen
Lähtö: klo 12.00. Lähtöpaikka huoltorakennuksen edessä. Emit-kortti on nollattava ennen lähtöä. Tämä on jokaisen omalla vastuulla.
Maasto: Kartalla on kaupunki aluetta, pelto alueita ja metsää.
Kartta ja rastimääreet: Kartta on maanmittauslaitoksen maastokartta, jota on täydennetty (ei kasvillisuus tietoja). mittakaava on 1:15 000. Kartan koko on A3. Rastimääreet on erillisellä paperilla.
Leimaus: Emit-leimaus.
Ratamestari Jari Pitkäkoski
Kielletyt alueet: Jäille ja junaradalle meno on kielletty. Joen ylitys on sallittua vain siltoja pitkin. Radan ylitys on sallittua vain merkityiltä kohdin. Mitään roskia ei saa jättää maastoon.
Liikenneturvallisuus: Noudata suurta varovaisuutta liikennöidyillä teillä ja noudata liikennesääntöjä.
Numerolaput: Numerolappuja ei käytetä.
Rastit: Rasteja on maastossa noin 35 kappaletta. Rasteilla on emit-leimasin ja rastilippu. Emit-leimasimessa on eri koodinumero kuin karttaan ja rastimääreisiin on merkitty. Rastit on pisteytetty välillä 2-9, josta ensimmäinen numero kertoo pistemäärän. Karttaan merkitty rastinumero 3A tarkoittaa, että rasti on 3 pisteen arvoinen ja rastinumero 5G merkitsee sitä, että kyseessä 5 pisteen arvoinen rasti.
Maaliin tulo: Maali suljetaan klo 15.
Maalissa joukkue tekee maalileimauksen ja siirtyy sisätiloihin emitin purkuun. Eniten pisteitä saanut joukkue voittaa. Mikäli pisteet menevät joukkueiden välillä tasan, ratkaisee suoritukseen käytetty aika eli nopein voittaa.

Mikäli kilpailija saapuu maaliin klo 15 jälkeen, vähennetään hänen keräämästään pistesaldosta yksi piste jokaista alkavaa minuuttia kohden esim. maaliintulo välillä klo 15.05.00-15.05.59 -> vähennetään 6 pistettä. Yli 15 minuuttia myöhästyvät eivät saa tulosta (hylkäys).

Jos emit on sammahtanut matkalla, jokainen merkitsee jälkikäteen erilliselle paperille käymänsä rastikoodit etenemisjärjestyksessä ja laskee itse pisteensä. Sen jälkeen paperi annetaan tuloslaskentaan. Järjestäjät eivät vastaa hyytyneiden emittien tuomasta mielipahasta.

Pakolliset varusteet: matkapuhelin hätätilanteita varten. Tallenna kännykkään järjestäjän numero (kerrotaan paikan päällä). Ota yhteys tarvittaessa järjestäjiin tai vakavassa tilanteessa hätänumeroon.
Paikoitus: Yleisurheilukentän parkkipaikka
Puku- ja pesutilat: Huoltorakennuksen yhteydessä, miehille ja naisille erilliset. Ei saunaa. Suorituksen ajaksi vaihtovarusteet voi jättää tapahtumakeskukseen omalla vastuulla. Erillistä valvontaa ei ole järjestetty. Tavarat ovat siis omalla vastuullasi (vie ne tarvittaessa lukittuun autoosi). Autonavaimet voi jättää järjestäjälle säilöön.
WC: huoltorakennuksessa
Palkinnot: ei palkintoja
Tulokset: Julkaistaan täällä tapahtuman jälkeen
Lisätietoja: Jari Pitkäkoski, 045 651 2970, jari.pitkakoski@gmail.com